Aktuelt

Myndighetene krever en oversikt over hvem som har deltatt i en gravferd med tanke på eventuell smittsporing

På grunn av "koronasituasjonen" vil noen seremonier sendes direkte. Navn og klokkeslett kunngjøres i forkant.

Viktig - les dette:

Vær klar over at sendingens kvalitet er avhengig av teleoperatørens 4G dekning inne i kirke/kapell/seremonirom

Direktesendingen er kostnadsfri for familien. Det er stor variasjon fra stille stund til kraftig orgelmusikk, noe som er krevende lydmessig - noe som kan gi sus og knitring i høyttalere. Anbefaler at du bruker nettbrett eller telefon til å følge seremonien. (ikke PC og TV

18.3.2020: Seremonier vil nå bli gjennomført med maksimalt 20 personer tilstede. Dvs at prest/forretter, organist, musikkere og kirketjener skal regnes inn i disse 20. Det er heller ikke anledning til å stå på utsiden eller oppholde seg i nærheten.

Spørsmål? Ring oss på 333 81 200

Verden Ende, et vakkert sted helt syd på Tjøme i Færder kommune. Et sted for stillhet, ro og ettertanke.

Ønsker dere å forevige minnene fra seremonien? Høre minneordene, sang og musikk satt sammen til en liten film. Vi hjelper dere gjerne med dette.

Endelig kom vår nye spesialbygde begravelsesbil, en Cadillac XTS. Bilen er ombygd hos annerkjente Huiskamp i Tyskland. Etter vårt ønske har bilen fått et lakkert stilreint tak i stedet for skaitrekk, noe som gir et mer moderne uttrykk. Selv om denne spesialdesignen gav oss lang leveringstid var det absolutt verdt å vente på. Cadillac er et av verdens eldste bilmerker og ble grunnlagt av Henry Ford Company i 1902. Bilen er 650 cm lang, veier 2250 kg, og har en motor på 304hk. Vi ser frem til å bruke den ute i seremonier.

Julie og Randi redigert

Vi er så heldig å ha Julie Gabrielli, elev ved Nøtterøy videregående skole, hos oss noen dager dette høstsemesteret. Julie går på Helse- og oppvekstfag og hadde lyst til å se litt nærmere på hvordan hverdagen i vårt begravelsesbyrå var. Hyggelig å ha deg her Julie.

Vi fikk et fint besøk hos Eide stein nå i høst. Få et lite innblikk i prosessen rundt produksjon av gravstein i filmen vi laget - trykk på linken under.

Etter mange trofaste år er vår Cadillac bårebil solgt til Holmgren begravelsesbyrå. Vi takker for handelen og ønsker lykke til med ny bil og videre drift.

Alternativ til tradisjonelt gravsted

Valg av gravstein er viktig. Et minne som vil følge familien i mange år. Vi bistår deg gjerne i rolige omgivelser på vårt kontor, eller hjemme hos deg. Og utformer steinen ferdig sammen med deg.

Vi garantere kvalitet i alle ledd til riktig avtalt pris.

Vi bestiller direkte fra vår leverandør Eide Stein - ingen fordyrende mellomledd!

(Trykk på bildet for mer informasjon)

Kontakt Oss
x