Byråets historie

Byråets historie

Gammel bårebil bak

I 2010 ble H. Klemmetsby begravelsesbyrå og Per Firing begravelsesbyrå fusjonert, til Klemmetsby-Firing begravelsesbyrå AS.

De to firmaene hadde da vært naboer i Halfdan Wilhelmsens allé 3 og 5 siden begynnelsen av 1970 – tallet.

Henry Klemmetsby begravelsesbyrå ble etablert i 1961 av Henry Klemmetsby. Det var da kjøpt av Jenny Bakke som hadde drevet dette siden 1945. De første lokalene lå i Hvalenkrysset og ble drevet sammen med blomsterforretningen. I 1974 flyttet byrået til Halfdan Wilhelmsens allé 3. Svein Erik Klemmetsby tok over driften i 1977. Han etablerte et eget byrå på Nøtterøy i 1996 da han ønsket at Nøtterøy skulle ha et tilbud i sitt nærmiljø.

I 2004 etablerte H. Klemmetsby begravelsesbyrå servicekontorene – Stokke begravelsesbyrå og Re begravelsesbyrå.

Per Firing begravelsesbyrå er Tønsbergs eldste begravelsesbyrå, etablerti 1924 av Betsy Semb, kjøpt av Randi Aase og Per Firing senior i 1954. De skaffet lokalene i Halvdan Wilhelmsens allé 5 i 1970, hvor de siden har hatt sitt hovedkontor. Per Firing jr. har vært eier de siste årene. Byrået har etablert avdelingskontor på Nøtterøy og kjøpt Kjøndal begravelsesbyrå i Tjølling i 1996 samt Nøtterøy og Tjøme begravelsesbyrå i 2008.

11. mars 2010 ble det offentlig kjent at fusjonen mellom byråene var et faktum. Eier er Per Firing, Heidi Klemmetsby og Svein Erik Klemmetsby. Daglig leder er Heidi Klemmetsby. Byråene vil med dette kunne stå sammen for å utvikle og forbedre vårt tilbud til områdets innbyggere, pårørende og våre ansatte. Vårt mål er å kunne tilby et høyt faglig miljø, bistå de pårørende med praktiske gjøremål i forbindelse med dødsfall uansett livssyn og bidra til at dette blir ivaretatt på en verdig og god måte.

Kontakt Oss
x